Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han blir ny CFO på Norkonsult

Publicerad: 17 augusti 2022, 11:34

Fredrik Blom tillträder som ny CFO på Norconsult den 1 oktober.

Foto: Fotograf Jannis Politidis

Den 1 oktober tillträder Fredrik Blom tillträder som ny CFO på Norconsult. ”Det ska bli väldigt spännande” säger han.


Ämnen i artikeln:

Norconsult

För närvarande arbetar Fredrik Blom som Finance Director inom Niraskoncernen och är väl förtrogen med både konsult- och samhällsbyggnadsbranschen.

Vd Farah Al-Aieshy är nöjd med rekryteringen.

- Med Fredriks erfarenhet så kommer vi att vara väl rustade för den utveckling och tillväxt som Norconsult ser framför sig, säger Farah Al-Aieshy.

Fredrik Blom har examen inom både företags- och nationalekonomi från Uppsala universitet och har därefter ägnat större delen av sin karriär i en stor internationell koncern. Han har en bred erfarenhet inom ekonomi och finansiell förvaltning både från positioner i Sverige och internationellt. Sedan december 2019 är Fredrik Finance Director inom Niraskoncernen och har ansvarat för att leda och utveckla ekonomifunktionerna i Sverige och Norge.

- Jag ser fram emot att ansluta till Norconsult som jag känner som en stark aktör i branschen. Det ska bli väldigt spännande att få jobba tillsammans med Farah Al-Aieshy och ledningsgruppen och spela en aktiv roll i Norconsults fortsatta utveckling och tillväxt, säger Fredrik Blom i ett pressmeddelande. 

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Norconsult

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.