Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han blir ny chef för region Mitt på Wästbygg

Publicerad: 8 december 2020, 13:32

Björn Jensen. Foto: Wästbygg

Det nyligen börsnoterade entreprenadbolaget Wästbygg har tillsatt en ny chef för region Mitt.

Ämnen i artikeln:

Wästbygg

AJ


Det är Björn Jensen som jobbat på Wästbygg sedan 2013 blir ny regionchef för Mitt. Han började som projektledare och har därefter arbetat som arbetschef. Sedan 2016 har han bland annat ansvarat för den stora om- och tillbyggnad av köpcentrumet Asecs i Jönköping som fortfarande pågår, ett miljardprojekt som omfattar 56 000 kvm, uppger Wästbygg i ett pressmeddelande.

Läs även: Sammanställning: Så har corona satt spår i byggekonomin redan under 2020

– Björn Jensen har under flera år på ett mycket framgångsrikt sätt ansvarat för några av Wästbyggs största byggprojekt. Kombinationen av hans stora byggtekniska kunnande och förmågan att skapa förtroendefulla relationer med beställare, samarbetspartners och medarbetare kommer till stor nytta i hans nya roll, säger Susanne Liljedahl, vd för Wästbygg, i en kommentar.

Björn Jensen börjar som regionchef vid årsskiftet och får då ansvaret för verksamheten vid Wästbyggs kontor i Borås och Jönköping.

Det finns en intressant marknad i och kring både Jönköping och Borås.

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla verksamheten i den här regionen. Det finns en intressant marknad i och kring både Jönköping och Borås. Med den kompetenta och engagerade organisation jag har omkring mig finns stora möjligheter för oss att växa ytterligare, säger Björn Jensen i en kommentar.

Läs även: Byggbolagens Q3 på tre minuter

Björn Jensen tar över efter Mohamed Kiswani som varit tillförordnad regionchef under det senaste halvåret.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev