Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han blir ny vd för Fastighetsägarna i Stockholm

Publicerad: 16 maj 2018, 13:05

Oskar Öholm blir ny vd i Fastighetsägarna Stockholm. Han ersätter Billy McCormac som efter fem framgångsrika år har valt att gå vidare


NML

Nomi Melin Lundgren

nomi@byggindustrin.se


Oskar Öholm blir ny vd i Fastighetsägarna Stockholm. Han ersätter Billy McCormac som efter fem framgångsrika år har valt att gå vidare. Oskar Öholm tillträder under hösten 2018.

- Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Oskar. Med hans långa erfarenhet från partipolitiken får vi en vd med stor kunskap om politiska processer och opinionsbildning såväl som förståelse för medlemsorganisationens särskilda förutsättningar. Jag och styrelsen är övertygade om att Oskar Öholm kommer att kunna vidareutveckla det som Billy McCormac har byggt upp och leda Fastighetsägarna Stockholm till nya framgångar, säger Inger Olsson Blomberg, tillträdande styrelseordförande i Fastighetsägarna Stockholm.

Oskar Öholm kommer närmast från Moderaterna där han har arbetat som chefsombudsman för Stockholms stad och län. Dessförinnan var han seniorkonsult på Paues Åberg Communication och satt i riksdagen för Moderaterna mellan 2006 och 2014.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev