Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han blir ny vd i byggbolaget

Publicerad: 15 september 2021, 08:02

Staffan Waldenström är ny vd i Byggnads AB Tornstaden.

Foto: Tornstaden

Staffan Waldenström har utsetts till ny vd i Byggnads AB Tornstaden. Nuvarande vd, Erik Olofsson, övergår till att arbeta med affärsutvecklingsfrågor på koncernnivå


Ämnen i artikeln:

Tornstaden

Byggnads AB Tornstaden utför totalentreprenader i nära samverkan med kunder och samarbetspartners. Bolaget ingår i Tornstadenkoncernen, som även bedriver projektutveckling och förvaltning av egna fastigheter. 

Staffan Waldenström har arbetat i bolaget i 14 år i flera olika roller, nu senast som vice vd och regionchef i Syd, vilket gör att han har mycket god förståelse för hela byggverksamheten samt en god insikt i bolagets arbetssätt. Han tillträdde sin nya tjänst den 13 september.

– Jag är mycket glad över förtroendet och möjligheten att få leda organisationen framåt för att ytterligare stärka bolagets position i våra tre regioner. Det är väldigt inspirerande att arbeta vidare tillsammans med våra engagerade medarbetare och kunder för att fortsätta skapa välskötta projekt, säger Staffan Waldenström i ett pressmeddelande.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Tornstaden

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News