Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han får nyinrättad tjänst

Publicerad: 28 juni 2016, 12:58

Peter Selberg tillträder en nyinrättad tjänst med fokus på att ta tillvara på erfarenheterna från Riksbyggens forskningsprojekt Positive Footprint Housing och Brf Viva i Göteborg.

Foto: Riksbyggen

Tjänsten är placerad vid Johanneberg Science Park och finansieras av Riksbyggen.


Ämnen i artikeln:

Johanneberg Science ParkChalmersRiksbyggen

Peter Selberg, arkitekt och civilingenjör utbildad vid Chalmers, tillträder en nyinrättad tjänst med fokus på att ta tillvara på erfarenheterna från Riksbyggens forskningsprojekt Positive Footprint Housing och Brf Viva i Göteborg. Forskningsprojektet Positive Footprint Housing är ett resultat av många års forskning kring hur vi kan bygga, bo och leva så hållbart som möjligt och genomförs i samarbete med bland andra Chalmers, Göteborg Energi, Volvo, Göteborgs universitet och Johanneberg Science Park.

Peter Selberg tillträder sin nya tjänst som forskningsstrateg den 15 augusti 2016. Tjänsten är placerad vid Johanneberg Science Park och finansieras av Riksbyggen.

Elin Bennewitz

Reporter

elin@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.