Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

På nytt jobb

Han går från JM till Bonava

Publicerad: 25 November 2019, 09:46

Johnny Vollmer är ny chef för design och produktion på Bonava Sverige.

Blir chef för design och produktion.


Johnny Vollmer har utsetts till ny chef för design och produktion på Bonava Sverige och tar plats i bolagets ledningsgrupp. Han kommer senast från bostadsutvecklaren JM, där han de senaste tio åren varit produktionschef i Stockholm och ansvarig för JM:s produktion av bostäder inom Stockholms kommun. Han har en examen i Väg– och Vattenbyggnad från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

– Med Johnny Vollmers gedigna erfarenhet inom bostadsproduktion och sitt starka ledarskap kommer han att axla en nyckelroll i Bonava Sverige. Som chef för vår svenska organisation inom design och produktion, inköp, hållbarhet och säkerhet samt VDC kommer han att ta arbetet med standardiserade processer, kostnadskontroll, digitalisering och ökad grad av industriellt byggande vidare i Bonava, säger Fredrik Hemborg, affärsområdeschef, Bonava Sverige i ett pressmeddelande.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.