Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han går från SSM till Fasadgruppen

Publicerad: 18 december 2019, 08:20

Fasadgruppen har utsett Casper Tamm som ny CFO. Han kommer närmast från bostadsutvecklingsföretaget SSM och tillträder sin tjänst efter årsskiftet.


Casper Tamm som ny CFO. Han har mångårig erfarenhet i rollen som ekonomi- och finansdirektör, bland annat från den internationella Dow-koncernen, Teracom och Swedol. Han kommer närmast från bostadstutvecklingsföretaget SSM Holding.

– Den här rekryteringen ligger i linje med våra tillväxtambitioner och jag är övertygad om att Casper Tamm kommer att vara ett fantastiskt tillskott för vår organisation och bidra med värdefull erfarenhet i vår fortsatta utveckling, säger Pål Warolin, vd och koncernchef på Fasadgruppen, i ett pressmeddelande.

Casper Tamms tidigare erfarenhet av företagsförvärv, expansion, nyemissionsprocesser och noterad bolagsmiljö adderar nödvändig erfarenhet till företagets ekonomifunktion, menar Fasadgruppen.

– Jag är oerhört glad för det här förtroendet och jag tycker att Fasadgruppen är ett spännande företag som verkar på en intressant marknad med stor utvecklingspotential. Jag ser fram emot att få möjlighet att delta i företagets fortsatta tillväxtresa och bidra med mina tidigare erfarenheter, säger Casper Tamm.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.