fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han går in som vd för installationskoncernen

Publicerad: 2 februari 2023, 12:58

Efter elva år som vd för dotterbolaget i syd går Pierre Rundwall in som ny vd och koncernchef för hela Bergendahls El Gruppen.

Ämnen i artikeln:

Svepetrekrytering

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Pierre Rundwall kommer närmast från en tjänst som vd för dotterbolaget Bergendahls El Syd AB, ett bolag som han under en elvaårsperiod drivit och utvecklat och som förvärvades av Bergendahls El 2019.

Läs även: Elteknikföretaget rekryterar chef från Peab: "Efter att vi träffat henne tänkte vi om"

Avgående koncernchef Lars Olin väljer efter 40 år i företaget, varav 16 år som koncernchef, att trappa ner sina engagemang och fortsätter framöver i en rådgivande roll och som styrelseledamot för Bergendahls El Gruppen.

– Jag är hedrad och stolt över förtroendet och ser med glädje fram emot att vidareutveckla Bergendahls El Gruppen tillsammans med våra kompetenta, engagerade och skickliga kollegor. Med bas i vårt starka förtroende hos våra kunder skall vi fortsätta leverera hög kundnytta, starkt engagemang och snabb service. Efter snart fyra i Bergendahls som vd för dotterbolaget Bergendahls El i Syd känner jag mig väl insatt i koncernens rutiner och redo att axla den nya rollen säger Pierre Rundwall i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev