Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han ska hjälpa Bygma att växa inom fasad

Publicerad: 5 november 2019, 08:37

Bygma har rekryterat Magnus Wiberg till tjänsten som platschef för anläggningen i Bandhagen i Stockholm, specialiserad på tegel och fasad, skriver företaget i ett pressmeddelande.


Magnus Wiberg kommer närmast från rollen som produkt- och affärsområdeschef hos Combimix och sitter även med i branschorganisationen SPEF:s tekniska råd. Han har under de senaste 20 åren arbetat med fasadmaterial och har erfarenhet från såväl produktion, produktutveckling som försäljning.

– Jag ser verkligen fram emot att ta mig an uppdraget. Det är som att komma till ett dukat smörgåsbord; det märks att Bygma satsar och grunden är lagd med riktigt vassa medarbetare. Nu handlar det om att se till att skaka om på marknaden också och börja ta andelar. Jag är väldigt resultatorienterad och den utmaningen var svår att tacka nej till, säger Magnus Wiberg, tillträdande platschef för Bygmas anläggning i Bandhagen, i en kommentar.

Rekryteringen är ett led i Bygmas satsningar inom fasad som bland annat resulterat i ett fördjupat samarbete med Målarkalk AB, där Bygma startat upp färgbrytning av Målarkalks färgprodukter, övertagit lagerhållningen och att de två anställda i Målarkalks butik i Farsta gått över i anställning hos Bygma.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News