måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han ska leda Bonava utanför Stockholm

Publicerad: 1 juli 2021, 11:33

Den 1 augusti blir Carmith Mårtensson regionchef inom Bonava. Foto: Peter Engström, Boman Foto.

Carmith Mårtensson har utsetts till ny chef för Bonava Sveriges största region, Region Riks.

Ämnen i artikeln:

Bonava

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Carmith Mårtensson har lång erfarenhet från ledande roller inom projektutveckling och har tidigare varit vd för Wellbo Fastighetsutveckling och Wästbygg projektutveckling. Dessförinnan var han affärsutvecklingschef på Skanska Nya Hem i Göteborg.

– Carmith Mårtensson är en erfaren ledare med ett gediget affärsmannaskap och ett stort nätverk i bland annat Göteborg, en av Bonava Sveriges största marknader. Carmith kommer, tillsammans med vårt team i region Riks, att fortsätta utveckla vår bostadsutveckling och stärka oss som bolag på marknaderna utanför Stockholmsregionen, säger Fredrik Hemborg, affärsenhetschef, Bonava Sverige, i ett pressmeddelande

LÄS MER: Bonava lämnar Danmark: ”Krävs betydande investeringar” 

I Region Riks ingår den del av Bonavas verksamhet som bedrivs utanför Stockholm, med utgångspunkt i Göteborg, Linköping, Uppsala och Umeå.

– Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor fortsätta utveckla regionen och leverera kvalitativa bostäder till våra kunder. Bonava är i en spännande fas och ligger i framkant både vad gäller digitalisering och hållbarhet, säger Carmith Mårtensson.

Carmith Mårtensson tillträder tjänsten den 1 augusti.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev