Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han ska leda Karlastadens fortsatta utveckling

Publicerad: 10 augusti 2022, 07:42

Daniel Massot blir ny projekt- och utvecklingsdirektör för Karlastaden.

Foto: Serneke

Serneke rekryterar ny projekt- och utvecklingsdirektör för Karlastaden från Svenska Hus. ”Vi har jobbat under hela året med att stärka organisationen i Karlastaden och har genomfört ett antal strategiskt viktiga rekryteringar” säger Patrik Lindström, vice vd i Serneke Invest.


Ämnen i artikeln:

SernekeSvenska Hus

Daniel Massot blir ny projekt- och utvecklingsdirektör för Karlastaden. I sin nya roll kommer Massot att ha ansvar för utvecklingen av den framväxande nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg avseende ekonomi, tid, leverans och kvalitet. Han kommer även att svara för att projektet utvecklas med innehåll som efterfrågas av marknaden, både av potentiella bostadsköpare, hyresgäster och investerare.

- Karlastaden är definitivt Sveriges mest spännande stadsutvecklingsprojekt - stor volym och komplexitet, brett innehåll och samtidigt en otroligt spännande resa. Jag ser mycket fram emot att vara en del av teamet och projektet, säger Daniel Massot.

Daniel Massot kommer närmast från tjänsten som vd för Svenska Hus, ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Han har innan dess haft en rad ledarroller på bland annat Hufvudstaden och Skanska.

- Jag har alltid tyckt att Serneke är ett väldigt spännande företag som i dag har växt till att bli en av de största byggkoncernerna i Sverige. Jag upplever att det finns en nyfikenhet och en stark entreprenörskultur som tillsammans med alla engagerade medarbetare driver på i vardagen. Allt detta känns helt rätt för mig och jag ser fram emot att mönstra på, säger Daniel Massot i ett pressmeddelande.

Patrik Lindström, vice vd i Serneke Invest, välkomnar Daniel Massot till teamet kring Karlastaden.

- Vi har jobbat under hela året med att stärka organisationen i Karlastaden och har genomfört ett antal strategiskt viktiga rekryteringar hittills. Nu ansluter också Daniel till gänget vilket känns oerhört bra. Jag har följt Daniel i flera år och därför är det nu riktigt kul att kunna välkomna honom till oss, säger han i ett pressmeddelande.

Daniel Massot tillträder sin nya tjänst i månadsskiftet augusti- september.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

SernekeSvenska Hus

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.