Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han ska leda nytt affärsområde

Publicerad: 30 augusti 2017, 13:16

Micael Jonsson är ny affärschef på BTH Bygg. Han tillträdde den 3 juli


BTH Bygg expanderar och startar ytterligare ett affärsområde med inriktning på kommersiella projekt. Micael Jonsson ska leda verksamheten. Han kommer närmast från Arcona och har lång erfarenhet från byggbranschen både som entreprenör och projektledare inom hus- och anläggning.

- På BTH Bygg har vi en lång och stark tradition av att arbeta inom flera olika affärsområden. Vi bygger, renoverar och underhåller fastigheter åt företag runtom i Stockholms län. Dessutom bygger vi bostäder i egen regi tillsammans med vårt systerföretag BTH Bostad. Nu förstärker vi med ytterligare ett affärsområde med inriktning på kommersiella lokaler. Där kommer vi med Micaels långa och breda erfarenhet av att leda och utveckla projekt, ytterligare att förstärka vårt utbud. Vi är i en starkt expansiv fas där Micael Jonssons kompetens kommer väl till pass, säger Tobias Kjellin, vd på BTH Bygg.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.