lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han ska leda Vestums satsning utomlands

Publicerad: 7 februari 2022, 09:17

Carl-Johan Callenholm är ny chef för Vestums internationella satsning. Foto: Lakers Group

Carl-Johan Callenholm har utsetts till Head of Vestum International och ny medlem i koncernledningen för Vestum. Carl-Johan Callenholm har en bakgrund som grundare och vd för Lakers Group, som förvärvades av Vestum hösten 2021.

Ämnen i artikeln:

Vestum

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Det var i oktober 2021 som Vestum förvärvade den norska koncernen Lakers Group, som består av 25 bolag med över 400 anställda i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannien och Tyskland. 

Nu utses Lakers Groups vd och grundare Carl-Johan Callenholm till Head of Vestum International.

LÄS ÄVEN: Conny Ryk om Vestums första år: ”Det finns säkert tusen bolag för oss att förvärva”

– Vi är mycket glada över att kunna utse Carl-Johan Callenholm till Head of Vestum International. Carl-Johan är i grund och botten en entreprenör med bred teknisk kunskap inom Vestums fokusområden. Carl-Johans långa erfarenhet av internationell expansion kommer bli en nyckel i Vestums fortsatta tillväxtresa och jag är säker på att Carl-Johan kommer tillföra betydande värde som medlem i Vestums koncernledning, säger Conny Ryk, Vestums vd, i ett pressmeddelande.

Som ett led i den fortsatta expansionen utanför Sverige har Vestum - genom dotterbolaget Vestum Norway AS - under januari 2022 öppnat kontor i Oslo. Med anledning av etableringen har nyckelpersoner inom bland annat M&A, finans och organisation rekryterats.

– Jag ser mycket fram emot att få vara med och bidra till Vestums fortsatta internationella expansion. Jag upplever att många entreprenörer i vår bransch, såväl i som utanför Sverige, attraheras av Vestums affärsmodell och med den starka kultur som Conny Ryk med team skapat är jag övertygad om att vi kommer lyckas knyta an många fina specialistbolag till Vestum-familjen, säger Carl-Johan Callenholm.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev