torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han ska stärka Implenias position i Sverige

Publicerad: 21 januari 2020, 13:04

Björn Bergman ska leda Implenias kommunikation i Sverige. Foto: Implenia.

Implenia har rekryterat Björn Bergman som ny marknads- och kommunikationschef. Han kommer att ansvara för företagets interna och externa kommunikationer. Målet är att göra den schweiziska infrastrukturaktören mer synlig i Sverige.


Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Björn Bergman kommer närmast från en motsvarande tjänst på KPMG, men har tidigare erfarenhet från byggsektorn då han var kommunikationschef inom Skanska mellan 2003 och 2009.

– Det känns fantastiskt roligt att komma tillbaka till byggindustrin och bli en del av Implenia, som är en stark utmanare på den svenska infrastrukturmarknaden. Företagets mission att bidra till ett hållbart samhälle i kombination med ambitionen att fortsätta vinna marknadsandelar inom utmanande infrastruktur lockar mig, säger Björn Bergman i ett pressmeddelande.

Implenias Sverige-vd Fredrik Björckebaum berättar att bolaget har nått en kritisk storlek i landet, vilket motiverar ett mer systematiskt arbete kring marknad och kommunikation.

– Det känns därför jättekul att få välkomna Björn Bergman till företagsledningen. Med hans erfarenheter inom ledarskap och kommunikation får vi kraft att tydliggöra vår position på marknaden, attrahera flera medarbetare och skapa större kunskap om vår kompetens och verksamhet för potentiella kunder, säger Fredrik Björckebaum.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev