Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han ska vinna nya uppdrag åt BSK Arkitekter

Publicerad: 10 maj 2021, 12:32

Johannes Dursun får rollen som affärsansvarig arkitekt på BSK Arkitekter. Foto: BSK arkitekter

BSK Arkitekter rekryterar ny affärsansvarig arkitekt från Ettelva arkitekter. Johannes Dursun ska positionera företaget tydligare inom projektering i syfte att kunna vinna nya spännande uppdrag.

Ämnen i artikeln:

BSK ArkitekterVeidekke KommersielltIkanoFacebookArconaLuleå

NML

Nomi Melin Lundgren

nomi@byggindustrin.se


BSK Arkitekter har anställt arkitekten och civilingenjören Johannes Dursun. Han får rollen som affärsansvarig arkitekt. Johannes Dursun kommer närmast från Ettelva arkitekter där han bland annat arbetat med nybyggnation av bostäder på uppdrag av Veidekke och Ikano.

– Vi ser en efterfrågan på marknaden när det gäller erfarna arkitekter som kan styra projektering effektivt. Därför är jag otroligt glad att vi rekryterat Johannes Dursun, som blir en viktig förstärkning för BSK Arkitekter, säger Lise-Lott Söderlund, vd på BSK Arkitekter i ett presmeddelande.

Johannes Dursun har omfattande erfarenhet av att leda stora och komplicerade projekt. Som arkitekt har han varit uppdragsledare i projekt inom industri, infrastruktur, kontor, skolor och bostäder. Exempelvis har han arbetat med Facebooks datacenter i Luleå och utbyggnaden av tunnelbanan i Stockholm.

BSK Arkitekter arbetar med stadsbyggnad, husbyggnad och inredning. Företaget är till hälften medarbetarägt och tillhör Arcona-koncernen, som i sin tur ägs av Veidekke­. 

Johannes Dursun ser fram emot sitt nya uppdrag.

Mitt uppdrag är att positionera BSK Arkitekter tydligare inom projektering i syfte att vinna nya spännande uppdrag.

- Mitt uppdrag är att positionera BSK Arkitekter tydligare inom projektering i syfte att vinna nya spännande uppdrag. Det ser jag fram emot. Nu hoppas jag bara att det inte dröjer för länge innan jag får träffa mina kolleger fysiskt på kontoret, säger Johannes Dursun, ny affärsansvarig arkitekt på BSK Arkitekter i ett pressmeddelande.

BSK Arkitekter arbetar med stadsbyggnad, husbyggnad och inredning. Företaget står bakom omvandlingen av Nacka Strand, Campus Albano, Magasin 113, Lynx, Yllefabriken, Södertälje sjukhus och Postens huvudkontor. Företaget är till hälften medarbetarägt och tillhör Arcona-koncernen, som i sin tur ägs av Veidekke­. https://www.bsk.se/

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev