lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han ska vinna tävlingarna åt Tengbom

Publicerad: 31 januari 2023, 09:43

Andreas Nordström.

Foto: Tengbom

Andreas Nordström är ny tävlingsansvarig på Tengbom. Tidigare har han haft liknande roller på Link och Kjellander Sjöberg.

Ämnen i artikeln:

SvepetTengbomLink Arkitekturrekryteringarkitekterstadstadsmiljö

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Andreas Nordström tillträdde sin nya tjänst på Tengbom den 9 januari. I ett pressmeddelande skriver Tengbom att han i rollen som tävlingsansvarig ska "säkerställa projekt med hög arkitektonisk kvalitet, som lyfter både kunderna och samhället i stort, och att bygga vidare på en kultur av stark kreativ utveckling."

Läs också: Snabbt och hållbart när Berlin bygger nytt med trämoduler

Senast kommer han från Link Arkitektur i Norge där han haft samma titel och där han jobbat med att bygga upp företagets satsning på tävlingar. Han har även varit tävlingsansvarig på Kjellander Sjöberg.

– För oss som ett av Sveriges ledande arkitektkontor är tävlingar en viktig del av verksamheten. Att ständigt mäta oss mot andra vässar vår kompetens. När vi vinner vet vi att vi är på rätt spår och om en branschkollega tar hem vinsten är det ett utmärkt tillfälle att ödmjukt lära oss något, säger Mark Humphreys, regionchef och partner på Tengbom, i en kommentar.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev