fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han tar över som vd för Structor: ”Vill bygga vidare på den framgångsrika utvecklingen”

Publicerad: 13 oktober 2020, 08:27

Niclas Sandberg är ny styrelseordförande i Structor Projektutveckling (till vänster) och Harald Näslund är ny vd (till höger). Foto: Structor Projektutveckling

Specialistbolaget Structor Projektutveckling byter vd. Niclas Sandberg som styrt bolaget i tio år lämnar posten för att ta över som styrelseordförande.

Ämnen i artikeln:

chefer i byggbranschenkvinnliga cheferledarskap inom bygg

AJ


Ny som vd blir Harald Näslund som sedan 15 år tillbaka är konsult samt delägare i Structor Projektutveckling.

Läs även: Structor projekterar för nytt akutsjukhus

– Jag vill bygga vidare på den framgångsrika utveckling som Niclas skapat i bolaget. Jag hoppas kunna bidra med mycket energi och nya perspektiv, så vi kan fortsätta utvecklas med kvalitet, tillväxt och hållbarhet i fokus. Medarbetarna är navet i vår verksamhet och jag ser framemot nya spännande uppdrag tillsammans med dem och våra kunder, säger Harald Näslund.

Niclas Sandberg har varit vd i bolaget sedan 2010 och har bland annat lett arbetet med att utveckla bolagets affärsområden och geografiska marknad. Han tar nu över som styrelseordförande.

Läs även: Structor nyanställer duo i Dalarna

– Det känns mycket bra att lämna över till Harald som har stor erfarenhet, kompetens och kännedom om bolaget, och samtidigt fortsätta utvecklingsarbetet mot våra högt satta mål, som konsult och styrelseordförande. Jag ser också fram emot att fortsätta samordna Structorbolagen i Stockholm och bidra till nya affärer och bolag inom Structorgruppen, säger Niclas Sandberg.

Specialistbolag med snart 20 år på nacken

• Structor Projektutveckling AB bildades 2003 och är ett specialistbolag inom stadsutveckling, affärsutveckling, fastighetsutveckling och fastighetsbildning. 

• Bolaget, med drygt 30 medarbetare, är verksamt över hela Sverige med kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås och Visby.

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev