Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han tar plats i Wästbyggs styrelse

Publicerad: 22 oktober 2018, 12:04

Lennart Ekelund är ny ledamot i Wästbygg Gruppens styrelse.

Bred kompetens från fastighetsverksamhet.


Lennart Ekelund har valts in i Wästbygg Gruppens styrelse. Han har bred kompetens från fastighetsverksamhet inom bland annat ekonomi, finans och affärsutveckling och var senast CFO för Platzer Fastigheter under närmare tio år. Sedan september i år är han konsult i egen verksamhet.

– Vi är glada att Lennart Ekelund vill ingå i Wästbygg Gruppens styrelse, säger Jörgen Andersson, som är delägare i Wästbygg Gruppen. Lennart kommer med sin gedigna erfarenhet från branschen, sin affärsmässighet och lösningsorienterande inställning kunna tillföra mycket till bolaget och bidra till att vi kan fortsätta att växa och utvecklas.

– Det känns spännande att ta plats i styrelsen för Wästbygg Gruppen och jag hoppas kunna bidra till en fortsatt stabil tillväxt och utveckling för bolaget, säger Lennart Ekelund.

I Wästbygg Gruppens bolagsstyrelse ingår sedan tidigare Andreas von Hedenberg, Christina Källenfors och Jörgen Andersson.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.