söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Här är maskinuthyrningsjättens nya marknadschef

Publicerad: 16 maj 2023, 08:04

Catharina Jevrell är ny marknads- och kommunikationschef på Ramirent i Sverige.

Foto: Ramirent

Catharina Jevrell är Ramirents nya marknads- och kommunikationschef i Sverige. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Ramirentrekrytering

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Jevrell är inhyrd som konsult via eget bolag och tillträdde sin nya tjänst med placering i Solna i februari 2023. Bakom sig har hon en karriär inom bland annat Skanska där hon var chef för PR och mediarelationer under 2012 - 2013. Närmast kommer hon från Novare Leadership Academy och IVA.

Läs också: Lista: Här är Sveriges största maskinuthyrare

I pressmeddelandet skriver Ramirent att Catharina Jevrell ser stora möjligheter att fortsätta utveckla bolagets varumärke inom byggbranschen.

– Ramirent har en hög varumärkeskännedom och en tydlig identitet. Det ska bli spännande att fortsätta utveckla det till ett ännu starkare varumärke. Det är roligt att se att våra kunder är nöjda och att vårt NPS (Net Promoter Score) redan ligger mycket högt. Med nöjda kunder, har vi stora möjligheter att påverka hela byggbranschen, inte minst inom miljö, säkerhet och jämställdhet, som vi brinner extra för, säger Catharina Jevrell, i en kommentar.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev