Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Heidelbergcement tillsätter vice vd

Publicerad: 20 maj 2022, 08:36

Karin Comstedt Webb får rollen som vice vd i Heidelbergcement Sverige. Foto: Heidelbergcement

Den 23 maj får Karin Comstedt Webb rollen som vice vd i Heidelbergcement Sverige.

Ämnen i artikeln:

CementaHeidelberg Cement Northern Europe


Genom tillsättningen av en vice vd med ett prioriterat uppdrag att företräda Heidelbergcement i relevanta forum och sammanhang på den nationella arenan, förtydligar Heidelbergcement sin position som en av de ledande tillverkarna av byggmaterial, skriver de själva i ett pressmeddelande. 

Läs även: Cementas vd: ”Det kan finnas lägen där vi har varit fat and happy – men där är vi inte idag” 

– Karin Comstedt Webb har under sin mångåriga karriär inom Heidelbergcement både bred och djup erfarenhet att driva frågor runt klimat, hållbarhet och samhällsutveckling, och genom detta utvecklat relationer med beslutsfattare, myndigheter, intresseorganisationer och näringslivet i Sverige. I vår strävan att vara ledande i klimatomställningen så har dessa frågor en mycket hög prioritet hos oss, och vi ser därför ett behov av att förtydliga uppdraget även utåt genom att tillsätta en vice vd-roll som representerar hela vår affär i Sverige, säger Giv Brantenberg, General Manager Northern Europe.

Läs även: Cementa ansöker på nytt: ”Vi ser goda skäl att lyckas” 

Karin Comstedt Webb fortsätter som tidigare att även inneha rollen som Head of Environment, Social and Governance inom Heidelbergcement Northern Europe med fokus på frågor som rör miljömässig och social hållbarhet i regionen.

– Att trygga materialförsörjningen till den svenska byggnäringen och se till att våra verksamheter har långsiktiga förutsättningar att vara den stabila och framåtriktade aktör som våra kunder och samhället i stort behöver, är frågor som ligger mig varmt om hjärtat, säger Karin Comstedt Webb. 

 

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev