lördag23 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hifab hämtar installations-chef från PE Teknik & Arkitektur

Publicerad: 7 november 2022, 07:45

Sabina Music är ny avdelningschef på Hifabs avdelning för Installation i Göteborg. Foto: Hifab

Hifab rekryterar en erfaren konsult till rollen som avdelningschef för Installation i Göteborg. Hon kommer närmast från PE Teknik & Arkitektur.

Ämnen i artikeln:

ProjektengagemangSvepetHifab

R


Sabina Music har 14 års erfarenhet av samhällsbyggnadsbranschen och konsultyrket. Hon kommer närmast från PE Teknik & Arkitektur där hon haft olika roller inom installationsområdet, nu senast som gruppchef för VVS-designavdelningen i Göteborg. Innan dess har hon även projekterat och designat installationer samt arbetat med uppdrag inom energi och miljö. Hon tillträdde sin tjänst den 15 oktober 2022.

– Göteborg är en högt prioriterad marknad för oss och med Sabina får vi en stark ledare som kommer spela en nyckelroll i vår fortsatta utveckling inom regionen. Ny teknik och digitalisering inom system och installation blir alltmer centrala i våra fastigheter och vi ser att våra kunder efterfrågar specialiserad kompetens inom området. Med djup teknisk kompetens och förståelse för hållbarhet och det värde smarta system kan skapa kommer Sabina vara en positiv kraft i våra kunders projekt och utveckling, säger Nicke Rydgren, vd på Hifab i ett pressmeddelande.

Läs även: Byggarna som tävlar om reningsverken – alla anbud i de stora upphandlingarna

– Bygg- och fastighetssektorn står för 37 procent av världens energirelaterade koldioxidutsläpp och det är tydligt att vi inte kan bygga på samma sätt som vi gjort tidigare. Installationer är ett viktigt verktyg för att skapa bra innemiljöer, uppfylla miljö- och hållbarhetskrav samt minska energianvändningen. Tillsammans med mitt kompetenta team ser jag fram emot att hitta framtida arbetssätt för att möta de utmaningar vi står inför, säger Sabina Music.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev