Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hifab hämtar ny vd från Projektengagemang

Publicerad: 7 januari 2022, 10:48

Nicke Rydgren blir ny vd för Hifab Group.

Efter en tid med tillfällig vd har projektledningsföretaget Hifab hittat en permanent lösning. Nicke Rydgren, som närmast kommer från Projektengagemang, blir bolagets nya vd senare i år.


Ämnen i artikeln:

HifabProjektengagemang

Styrelsen för Hifab Group har utsett Nicke Rydgren till ny vd för Hifab Group med tillträde senast 1 augusti 2022. Han kommer närmast från Projektengagemang (PE Teknik & Arkitektur) där han verkat sedan 2017, nu senast i rollen som COO i koncernledningen. 

LÄS ÄVEN: 3 jobbiga saker som byggchefer ogillar 

Innan PE har Nicke Rydgren en bakgrund som företagare och managementkonsult innan verksamheten avyttrades till Bisnode (D&B) 2013, där han också var verksam till 2016. 

– Styrelsen är mycket glad att kunna välkomna Nicke Rydgren som Hifabs nästa. Han är en stark ledare med fokus på försäljning och marknad, och har en lång erfarenhet av att leda verksamheter i förändring, säger Petter Stillström, styrelseordförande i Hifab Group, i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: Avslöjanden, affärer och tips från experterna – här är redaktionens favoriter från 2021 

Under hösten 2021 lämnade Hifabs tidigare vd Patrik Schelin posten och styrelseordförande Karin Annerwall Parö gick in som vd fram till att en ny vd hade rekrytrerats. När Nicke Rydgren tillträder som vd kommer Karin Annerwall Parö att återgå som styrelsens ordförande.

– Jag är stolt och hedrad över uppdraget att leda Hifab och ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med alla medarbetare och kunder, säger Nicke Rydgren.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

HifabProjektengagemang

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.