Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

På nytt jobb

Hon är Arcona Concepts nya vd

Publicerad: 24 Augusti 2017, 07:46

Blev Årets unga Fastighetskvinna 2015.


Cecilia Vestin har anställts som ny vd för Arcona Concept. Hon börjar i oktober och efterträder Björn Lindahl som slutade i våras.

Cecilia Vestin kommer närmast från Vectura Fastigheter, som ägs av Patricia Industries - en del av Investor AB, där hon arbetat som fastighetschef med ansvar för att bygga upp förvaltningsorganisationen. Några av de största kunderna är Aleris, Grand Hôtel och Investor. Tidigare har Cecilia arbetat på Newsec Asset Management och Jernhusen.

– Jag ser verkligen fram emot min nya roll att få vidareutveckla bolaget tillsammans med ledning och medarbetare samt bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Genom min långa erfarenhet inom fastighetsutveckling och förvaltning har jag fått en djup förståelse för verksamheten, där jag tror mig kunna tillföra värdefull kompetens i att skapa realiserbara och hållbara projekt för framtiden, säger Cecilia Vestin.

Cecilia som varit verksam inom fastighetsbranschen i över 15 år blev vald till Årets unga Fastighetskvinna 2015.

Anders Siljevall, anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.