Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon är ny chef på ÅWL

Publicerad: 5 maj 2020, 11:43

Lousie Lindquist Sassene har rekryterats till ÅWL Arkitekter för att leda byråns utveckling av samhällsfastigheter.


Ämnen i artikeln:

arkitekterÅWL

Lousie Lindquist Sassene har jobbat i branschen över 20 år och arbetar för närvarande på Sweco där hon är studiochef och affärsutvecklingsledare för lärmiljö. Men snart lämnar hon konsultjätten för att axla rollen som affärsområdeschef för utveckling av samhällsfastigheter på ÅWL Arkitekter. Hon tillträder den nya tjänsten 11 maj.

– Jag valde ÅWL dels utifrån företagskulturen och kontorets goda rykte i branschen. Men även för att vi delar synen på hur skolans plats i staden måste förankras tidigt i detaljplaneprocessen och integreras med bostadsplaneringen så att det uppstår synergieffekter och de tjänar varandra, säger Louise Linquist Sassene i ett pressmeddelande.

Läs även: Nya vd:n på ÅWL rekryterad från Tengbom

Lisa Runnérus, landskapsarkitekt och affärschef på ÅWL, säger i en kommentar till nyrekryteringen att Louise Linquist Sassene passar perfekt med ÅWL:s mål att bli ledande inom hållbar samhällsutveckling genom arkitektur.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

arkitekterÅWL

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.