lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon återvänder till Veidekke som finanschef

Publicerad: 25 oktober 2021, 07:34

Maria Sidén blir ny ekonomi- och finanschef för Veidekke Bygg Sverige. Foto: Hans Alm

Maria Sidén är ny ekonomi- och finanschef för Veidekke Bygg Sverige. Hon kommer närmast från rollen som ekonomi- och finanschef på fastighetsbolaget John Mattson, Men på Veidekke blir hon ingen nykomling.

Ämnen i artikeln:

Veidekke

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Maria Sidén var redovisningschef på Veidekke Entreprenad för åtta år sedan och har sedan dess haft rollerna som CFO på BTH Bygg och Bostad, samt de senaste sju åren som ekonomi- och finanschef på det noterade fastighetsbolaget John Mattson. Hon kliver nu in i rollen som ekonomi- och finanschef (CFO) för det nyligen bildade verksamhetsområdet Veidekke Bygg Sverige.

LÄS MER: Så förbereder sig Veidekke för taxonomin

– Efter åtta år hos andra arbetsgivare välkomnar vi Maria Sidén tillbaka till Veidekke. Med sin breda erfarenhet både från entreprenadsidan och nu senast från fastighetsbolag tillsammans med stort engagemang och entusiasm kommer Maria vara en viktig del av Veidekke Byggs framtid. Vi ser verkligen framemot att Maria börjar hos oss, säger Charlotta Nilsén, verksamhetsområdeschef på Veidekke Bygg Sverige, i ett pressmeddelande.

Maria Sidén börjar på Veidekke i mars 2022

– För mig är det viktigt att arbeta i ett värderingsdrivet bolag. Att återigen få göra det i Veidekke tillsammans med involverade medarbetare känns väldigt roligt och spännande. Jag ser framemot att bidra till fortsatt tillväxt och lönsamhet inom Veidekke Bygg Sverige, säger Maria Sidén.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev