Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon axlar vd-rollen i Einar Mattsson Byggnads

Publicerad: 26 oktober 2018, 10:46

1 januari 2019 blir Anna Mellström vd för Einar Mattsson Byggnads.

Tar över vid årsskiftet efter sju år i koncernen.


Vid årsskiftet kliver Anna Mellström in som vd för Einar Mattsson Byggnads. Hon har arbetat sju år i koncernen, de senaste två åren som affärsområdeschef för Byggproduktion och tidigare som verksamhetsutvecklingsansvarig i bolaget. Hon efterträder Mikael Anjou på posten som vd för Einar Mattsson Byggnads.

–  Anna har som affärsområdeschef visat att hon har förmåga att driva ett förbättringsarbete med fokus på samarbete, produktivitet samt ordning och reda – allt till förmån för våra fastigheter och de boende. Jag ser fram emot att hon även i sin nya roll kommer att leda förbättringar med förankring i koncernens mål, säger koncernchefen Stefan Ränk.

Anna Mellström ser fram emot att fortsätta utveckla Einar Mattsson Byggnads.

– Min utgångspunkt är vår ledstjärna att inspirera branschen i ökad produktivitet. En förutsättning för det är engagerade medarbetare som vill bidra till utvecklingen av bolaget. Jag känner mig stolt över att ha medarbetare som vill vara med och bidra i denna resa, säger hon.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.