torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon blir koncernansvarig på Svensk Husproduktion

Publicerad: 13 december 2021, 14:41

Anneli Johansson har utsetts till ansvarig för hållbarhet, kommunikation och marknad, och är ny medlem i koncernledningen för Svensk Husproduktion. Foto: Svensk Husproduktion

Anneli Johansson har utsetts till ansvarig för hållbarhet, kommunikation och marknad, och är ny medlem i koncernledningen för Svensk Husproduktion.

Ämnen i artikeln:

småhustrivselhus


Koncernen Svensk Husproduktion är med varumärkena Trivselhus, LB-Hus och Movehome Sveriges största aktör inom styckehussegmentet, skriver koncernen i sitt pressmeddelande. De rekryterar Anneli Johansson, tidigare affärschef Projekt Trivselhus, till den nya tjänsten som koncernansvarig för hållbarhet, kommunikation och marknad. Hon kommer att ingå i koncernledningen och får det övergripande ansvaret att vidareutveckla och driva arbetet inom dessa områden framåt.

Läs även: Trivselhus slår ihop fabriker 

– Det är viktigt att koncernen tar ett kliv framåt i vårt hållbarhetsarbete, och samtidigt stärker vår position på marknaden genom intern och extern kommunikation. Vi ser ett ökat behov av att driva dessa nära sammankopplade frågor och jag är övertygad om att det kommer att bidra positivt till utvecklingen av Svensk Husproduktion. Jag är därför mycket glad att kunna välkomna Anneli Johansson i koncernledningen, säger Stefan Holmberg, koncernchef Svensk Husproduktion.

Läs även: Så ska det bli lättare för kommuner att bygga småhus 

Anneli Johansson har arbetat i olika roller inom Trivselhus sedan 2014, senast som affärschef Projekt och innan det som affärschef för Movehome. Hon har en lång erfarenhet av småhusbranschen och har jobbat nära hållbarhetsfrågor inom Trivselhus.

Läs även: Stark efterfrågan på småhus 

– Jag ser fram emot att tillträda tjänsten och ser den som en viktig byggsten i koncernens utveckling. Det är stora frågor som bär med sig en ödmjukhet gentemot det arbete som ligger framför oss, men samtidigt är det en fantastiskt rolig och spännande resa att vara med på, säger Anneli Johansson.

Läs även: Expertsvar: Det här gäller för byggfelsförsäkring och småhus 

Hon tillträder tjänsten i början av 2022.

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev