onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon blir ny finansdirektör i PE

Publicerad: 18 januari 2022, 13:26

Liselotte Haglind blir ny SFO på Projektengagemang till sommaren 2022. Foto: Projektengagemang

Projektengagemang Sweden rekryterar ny finansdirektör från KPMG Sverige. Nuvarande Finansdirektör Peter Sandberg slutar på bolaget.

Ämnen i artikeln:

ProjektengagemangSweco

Nomi Melin Lundgren

nomi@byggindustrin.se


Liselotte Haglind blir ny finansdirektör på Projektengagemang Sweden till sommaren. Hon kommer närmast från KPMG Sverige där hon är Finansdirektör och Operativ Chef. 

Liselotte Haglind har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom ekonomi och finans. Bland annat har hon arbetat som CFO på Sweco Sverige i åtta år innan hon fick jobbet på KPMG. 

På Projektengagemang kommer Liselotte Haglind ingå i företagets ledningsgrupp.

– Vi är inne på en spännande tillväxtresa och i Liselotte får vi en kompetent, utvecklingsorienterad och kommunikativ ledare med stor förståelse för konsultaffären. Hennes breda bakgrund ger oss goda förutsättningar att tillsammans fortsätta att stärka bolaget, säger Helena Hed, vd och koncernchef i ett pressmeddelande.

Liselotte Haglind är glad och stolt över att ha fått utmaningen.

– Som expert på byggnader är PE med och driver utvecklingen av ett mer hållbart samhälle och det känns inspirerande att nu få bli en del av den resan, säger Liselotte Haglind i ett pressmeddelande.

Peter Sandberg, som arbetat som Finansdirektör på PE sedan 2007, har valt att lämna bolaget för nya utmaningar. Han kommer att arbeta kvar på bolaget till den 17 juli 2022.

Liselotte Haglind tillträder sin tjänst senast den 17 juli 2022.

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev