tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon blir ny marknadschef på Studio Stockholm

Publicerad: 7 mars 2023, 10:15

Vanna Gunnarsson.

Foto: Pressfoto

Vanna Gunnarsson är Studio Stockholms nya marknadschef. Det skriver arkitektbyrån i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Svepetrekryteringarkitekter

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Gunnarsson är platsutvecklare och kommer senast från en roll som chefsarkitekt och partner på ElinderSten där hon bland annat arbetat med utvecklingen av Slakthushallarna och Tegeluddsvägen 31 i Stockholm.

Den 6 mars tillträdde hon sin nya tjänst som marknadschef på Studio Stockholm med kontor på Repslagargatan på Södermalm i Stockholm. I ett pressmeddelande skriver man att rekryteringen kan göras mot bakgrund av att arkitektbyråns tjänster fortsatt efterfrågas av marknaden trots konjunkturen.

– Vi är otroligt glada över att välkomna Vanna till oss på Studio Stockholm. Hennes kunskaper inom, och erfarenhet från, hållbar platsutveckling kommer att stärka vår förmåga att leverera helhetsarkitektur i stora och komplexa utvecklingsprojekt. Hon har dessutom just de egenskaper som vi söker med ett stort mått av nyfikenhet, driv och ett affärsmässigt förhållningssätt, säger Alessandro Cardinale, medgrundare och partner på Studio Stockholm, i en kommentar.

Läs även: Lista: Alla 18 projekt som är med och tävlar i Årets Bygge 2023

Studio Stockholm är arkitektbyrån som bland annat ligger bakom utvecklingen av 21 000 kvadratmeter kontorsyta i det klassiska kvarteret Sperlingens backe vid Stureplan i Stockholm. Byrån ligger också bakom Pembrokes Stockholmskontor och Fabeges huvudkontor i Solna.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev