Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon blir ny marknadsområdeschef på jätte inom fastighetsförvaltning

Publicerad: 10 januari 2022, 07:56

Maria Söderberg ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Stockholm.

Foto: Riksbyggen

Maria Söderberg ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Den 17 januari blir Maria Söderberg ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Stockholm. Hon har en examen i företagsekonomi från Södertörns högskola och har tidigare bland annat varit affärsområdeschef för Fastighetsdrift på HSB och chef för Tjänster & Tjänsteutveckling hos Stockholm Exergi.

Därtill har Maria Söderberg mer än 20 års ledarerfarenhet från företagsledningar och ledningsgrupper i fastighets- och energibranschen. Närmast kommer hon från ett konsultuppdrag hos Norrenergi. Som marknadsområdeschef blir Maria Söderberg ansvarig för en organisation med cirka 130 personer. Marknadsområde Stockholm innefattar hela länet med flera lokalkontor och är ett av landets största marknadsområden inom Riksbyggen. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

53-åriga Maria Söderberg är tacksam förtroendet.

– Det här jobbet blev verkligen en fin julklapp för mig! Jag har längtat tillbaka till fastighetsförvaltning, efter uppemot fem lärorika år i energibranschen. Det faktum att Riksbyggen har en tydlig strategi för digitalisering och automation, gör att Riksbyggen har goda förutsättningar att stå starka i dagens och framtidens nya arbetssätt inom fastighetsförvaltning. Det ser jag fram emot att vara en del av, berättar Maria.

 

 

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.