Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon blir ny ordförande för White

Publicerad: 23 maj 2016, 12:23

Ny ordförande för White arkitekters är Liselotte Hjorth.

Foto: White

Liselotte Hjorth tar kommandot i styrelsen.


Ämnen i artikeln:

White ArkitekterLiselotte Hjorth

Ny ordförande för White arkitekter är Liselotte Hjorth, ekonom med erfarenhet inom finans och fastigheter i Sverige och internationellt. Liselotte Hjorth är för närvarande styrelseledamot i Kungsleden, East Capital Explorer och Hoist.

– Jag är stolt över att bli erbjuden uppdraget som styrelseordförande i White. Under de två år jag redan suttit i styrelsen har jag fått följa bolagets tillväxt och starka utveckling, med att skapa hållbar arkitektur som berör. Jag ser fram emot att få leda arbetet i styrelsen mot en fortsatt internationalisering, stärka arkitekturens roll och utnyttja vår starka finansiella ställning för forskning och innovation inom vårt område, säger Liselott Hjorth.

I styrelsen ingår även Maria Wetterstrand, före detta språkrör i Miljöpartiet och ordförande i regeringens miljömålsråd, Magnus Thure Nilsson, vd för Media Evolution i Malmö, Whites vd Monica von Schmalensee samt 5 partners och medarbetare.

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.