Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon blir ny programchef för Nobel Center

Publicerad: 24 augusti 2016, 08:50

Anna Sjöström Douagi, som i dag är vd för Sveriges unga akademi, har fått uppdraget att utveckla den framtida publika programverksamheten i Nobel Center.


Anna Sjöström Douagi, som idag är vd för Sveriges unga akademi, tillträder sitt nya uppdrag under hösten. I sin nya roll kommer Anna Sjöström Douagi att bidra till utvecklingen av en bred publik verksamhet i Nobel Center som riktar sig till skolbarn, beslutsfattare, forskare och en bred allmänhet från hela världen. Det handlar bland annat om att arbeta med den populärvetenskapliga mötesverksamheten kopplad till Nobelpriset som redan idag äger rum runt om i världen. Det här är verksamhet som utgår från Nobelprisets unika kombination av ämnesområden och möjligheten att inspirera människor att söka kunskap, att ifrågasätta, att vilja förstå och förbättra världen.

Anna Sjöström Douagi har stor erfarenhet av internationella forskningssamarbeten och har disputerat i immunbiologi vid Karolinska Institutet.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.