Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

På nytt jobb

Hon blir ny vd för Etikhus

Publicerad: 8 September 2017, 13:54

Ägarna rekryterar extern vd.


Den 1 december 2017 blir Helena Arnesten ny vd på Etikhus. Helena lämnar i och med detta sin nuvarande tjänst som chef för Stadsbyggnadskontoret på Varbergs kommun. Tidigare har hon bland annat arbetat som fastighetschef på Akademiska hus i Göteborg samt haft andra chefsroller inom byggbranschen.

Rekrytering av en extern vd är ett led i Etikhus strategiska utveckling. Etikhus grundare och delägare Ulf Werner och Pär Börjesson (nuvarande vd) kommer från årsskiftet 2017/2018 att vara aktiva från koncernens moderbolag Etikhus Group AB. Därifrån kommer ägarnas huvudsakliga fokus vara att strategiskt utveckla Etikhus affärsområden.

– Helena Arnesten har en bred bakgrund och kompetens och även i övrigt en profil som passar Etikhus väldigt bra. Vi har haft många mycket kvalificerade sökanden till tjänsten vilket gör oss både glada och stolta, säger Pär Börjesson, delägare och nuvarande vd.

Helena Arnestens huvuduppgift som ny vd för Etikhus blir att skapa och leda en organisation som kan ta företaget in i nästa utvecklingsfas.

Anders Siljevall, anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.