Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon lämnar Länshem Skåne för att bli affärschef på Peab i Syd

Publicerad: 29 juni 2020, 10:35

Peab Projektutveckling i Syd har rekryterat Eva Zdolsek som ansvarig för förvärv, förvaltning och projektutveckling. Hon kommer närmast från Länshem Skåne.

Ämnen i artikeln:

Södra SverigePeab Sverige

AJ

Andreas Jennische

andreas.jennische@fastighetsnytt.se


Eva Zdolsek lämnar Länsförsäkringar Skånes fastighetsbolag, Länshem Skåne, för den nya tjänst på Peab Projektutveckling i Syd som hon tillträder i augusti.

Läs även: Peab varslar 70 anställda

Eva Zdolsek har tidigare jobbat som regionchef på Svenska Hus och varit affärsutvecklare på Jernhusen. På Peab kommer hon att ha ett särskilt ansvar för det tidiga skedet, utredningar, produktutformning, projekt- och affärsupplägg.

– Jag ser fram emot att få leda affärsutvecklingsarbetet. Det ska bli extra roligt att jobba med att stärka affärsnyttan för våra kunder ytterligare, samt att hitta nya kunder och nya affärer, säger Eva Zdolsek i ett pressmeddelande.

Vi fortsätter stärka vår förmåga.

Christian Dahlman, projektutvecklingschef Peab Syd, kommenterar nyrekryteringen:

– Det är med stor glädje jag hälsar Eva Zdolsek välkommen till Peab Projektutveckling Syd. Eva har en bred kompetens inom många olika delar av projektutvecklingsprocessen, vilket gör henne särskilt lämpad som affärschef. Hon har utöver det också en intressant mix av både privata och offentliga anställningar bakom sig vilket ger henne en stor förståelse för båda världarna. Sammantaget innebär detta att vi fortsätter stärka vår förmåga att hjälpa våra hyresgäster att bli långsiktigt framgångsrika, oavsett om de är privata eller offentliga.

Läs även: Peab bygger ut hamn med klimatsmart betong och asfalt – ”Ett av våra största projekt i regionen”

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev