tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon ska leda Infranord i Norge

Publicerad: 18 augusti 2023, 10:51

Christina Wiggen blir ny administrerande direktör för Infranords norska verksamhet i december.

Foto: Infranord

Christina Wiggen blir ny administrerande direktör för Infranords norska verksamhet. Hon kommer också att ingå i det svenska statliga bolagets koncernledning.

Ämnen i artikeln:

Svepetinfranordrekrytering

R


Christina Wiggen har lång erfarenhet av ledarskap, förhandling och utveckling och kommer närmast från Sporveien AS där hon haft rollen som koncerndirektör inom HR och organisation. Hon har tidigare erfarenhet från bland annat EVRY ASA och Posten Norge AS där hon primärt arbetat inom HR och juridik.

Läs även: Orderingången upp nästan 2 miljarder för Infranord

– Infranords norska verksamhet har haft en framgångsrik period där vi tilldelats och levererat på flera viktiga projekt som stärkt den spårbundna infrastrukturen i landet. Christina kommer med omfattande erfarenhet från branschen och jag ser fram emot hennes bidrag till den fortsatta utvecklingen av vår affär, säger Stefan Gustavsson, vd och koncernchef för Infranord, i ett pressmeddelande.

Christina Wiggen tillträder den 1 december 2023.

– Infranord Norge AS är ett spännande företag i tillväxt och jag är glad över möjligheten att leda verksamheten framöver. Tillsammans med Infranords kunniga medarbetare ser jag fram emot att fortsätta utvecklingen av framtidens infrastruktur och dess viktiga bidrag till samhället, säger Christina Wiggen.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev