Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon ska leda M3 Byggs kulturminnesprojekt

Publicerad: 16 augusti 2018, 07:47

Har tidigare restaurerat Nationalmuseum.


M3 Bygg har anställt Christina Lindén som Projektchef med ansvar över projekt inom kulturminnesmärkta byggnader.

Hon har en bred och lång erfarenhet av ombyggnads- och restaureringsprojekt, via sina tidigare produktionsledande roller inom både Peab och Skanska. Senast arbetade hon med ombyggnaden av Nationalmuseum som pågått från hösten 2014 till mitten av 2018.

M3 Bygg har flera pågående projekt inom sin verksamhetsinriktning Kulturminnesmärkta byggnader, bland annat fasadrestaureringen av Stockholms slott, konvertering av kulturminnesmärkt byggnad på söder till hotell och en ny församlingssal under entrétrappan till Johannes kyrka. Ett annat exempel är den nyligen avslutade ombyggnaden och restaureringen av Gustaf Vasa kyrka på Odenplan, ett projekt som nominerades till Årets Bygge 2018.

– Vi på M3 Bygg är både glada och stolta över att knyta Christina till vårt företag. Vår redan idag starka marknadsposition kommer att stärkas och utvecklas vidare med Christinas gedigna erfarenhet och goda ledarskap säger Johan Lindberg, vd på M3 Bygg.

Christina Lindén tillträder sin tjänst den 20 augusti.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.