måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon ska stärka husbyggarens hållbarhetsprofil

Publicerad: 28 maj 2020, 07:56

Camilla Fredman Svensson tar över som marknads- och kommunikationschef på Skanska Nya Hem. Foto: Skanska

Camilla Fredman Svensson är ny marknads- och kommunikationschef för Skanska Nya Hem. Ett viktigt uppdrag blir att tydliggöra företagets hållbarhetsprofil.

Ämnen i artikeln:

SkanskaBuilding Sustainabilityhållbart byggande

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Camilla Fredman Svensson har arbetat på Skanska sedan 2015, senast i rollen som chef för Public Affairs. 

Den 1 juni får hon en ny roll som marknads- och kommunikationschef får hon en nyckelroll i Skanska Nya Hems arbete med hållbarhetsprofilen.

LÄS MER: Hållbarhetsproffs från Skanska mot nya utmaningar 

Hon har tidigare arbetat som pressekreterare och politisk handläggare hos Liberalerna samt rådgivare åt Sveriges EU-kommissionär. 

– Vi måste särskilja vårt erbjudande och motivera varför ett hållbart hem från Skanska är bättre än konkurrenternas erbjudanden. Vi ser att bostadsköpare fortfarande har svårt att navigera rätt bland utbudet, säger Camilla Fredman Svensson i ett pressmeddelande.

Bakgrund i politiken

Camilla Fredman Svensson har tidigare arbetat som pressekreterare och politisk handläggare hos Liberalerna samt rådgivare åt Sveriges EU-kommissionär.

– För att nå vårt mål om klimatneutralitet 2045 måste bostadsutvecklingen styras i en mer hållbar riktning. Camilla kommer spela en viktig roll i att tydliggöra fördelarna med hållbara bostäder för våra kunder och stärka dialogen med omvärlden kring behovet av reformer på bostadsmarknaden, säger Mikael Matts, vice vd för Skanska Sverige.

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev