Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon ska utveckla Belatchew Arkitekters affär

Publicerad: 7 maj 2021, 08:29

Karin Måwe, ny affärsutvecklingschef på Belatchew Arkitekter.

Foto: Belatchew Arkitekter

Belatchew Arkitekter har rekryterat Karin Måwe till Affärsutvecklingschef. Hennes uppgift blir att driva företagets tillväxt och ta Belatchew Arkitekter in på nya marknader.


Ämnen i artikeln:

Belatchew Arkitekter

Karin Måwe kommer senast från en befattning som seniorkonsult på Evidensgruppen, där hon främst arbetat med analys- och strategistöd i affärs- och organisationsutveckling. Hon har lång erfarenhet av att driva processer inom samhällsbyggnadsbranschen och av komplexa förhandlingar bland annat i ordföranderoll inom EU och genom tidigare befattningar som kansliråd vid Regeringskansliet, Försvarsdepartementet och Krisberedskapsmyndigheten.

På Belatchew Arkitekter kommer Karin Måwe att ingå i företagsledningen. Hennes uppgift blir att stärka och vidareutveckla flera affärsområden som samhällsfastigheter och stadsutveckling. 

– Jag ser min uppgift som att omvandla målsättning och strategier till verklighet, genom att samarbeta med och engagera företagets skickliga medarbetare. Jag tar vidare med mig ett processkunnande som jag hoppas ska kunna komma till glädje i samarbetet mellan beställare, arkitekt och staden, säger Karin Måwe i ett pressmeddelande.

Rahel Belatchew, vd och grundare, Belatchew Arkitekter, gläds nyrekryteringen och den bredd det ger företaget.

– Karins erfarenhet av kundrelationer och processledning gynnar oss i den expansionsfas vi är i för närvarande och stärker oss inom stadsutveckling och samhällsfastigheter, säger hon.

 

 

 

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Belatchew Arkitekter

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.