Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon tar över i VVS-bolaget

Publicerad: 6 maj 2019, 09:20

Medgrundaren blir ny vd.


Den 1 maj tillträdde Maria Lundh som vd för Structor VVS-konsulter i Norr AB. Hon tar över efter Kjell-Olof Nordmark, som varit bolagets vd sedan starten 2012. Kjell-Olof Nordmark stannar kvar i bolaget som vice vd.

Structor VVS-konsulter i Norr är ett specialistbolag inom VVS och energi. Bolaget arbetar med projektering, utredningar och besiktningar av VVS-installationer vid ny- och ombyggnationer av alla typer av byggnader. Bolaget har kontor i både Lycksele och Umeå.

Maria Lundh är högskoleingenjör med 10-års erfarenhet av branschen. Hon var med och grundade bolaget och ser nu med tillförsikt på framtiden.

– Det känns både spännande och roligt med denna nya utmaning. Vi står inför en expansiv fas och jag hoppas kunna bidra till en fortsatt positiv utvecklig. Samtidigt är det bra att Kjell- Olof, med sin gedigna erfarenhet och kompetens stannar kvar i bolaget som vice vd, säger Maria Lundh.

– Vi är glada över att Maria tar över som vd på Structor VVS-konsulter i Norr. Vi växer över hela landet och välkomnar fler att starta bolag och att arbeta med oss, säger Monica Granberg, vd på moderbolaget Structor AB.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.