Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon tar över på Poseidon

Publicerad: 28 juni 2018, 09:18

Lena Molund Tunborn till ny verkställande direktör för Bostads AB Poseidon i Göteborg.


Ämnen i artikeln:

Poseidon

Styrelsen för Poseidon har beslutat att utse Lena Molund Tunborn till ny verkställande direktör för Bostads AB Poseidon. Hon är utbildad journalist och anställdes 1999 som informationsansvarig. Sedan dess har hon haft flera tjänster i bolaget. Lena Molund Tunborn har även haft rollen som projektledare för Fastighetsägare i Gamlestaden, nu BID Gamlestaden. 2013 tillträdde hon som distriktschef i Väster.

– Det känns mycket hedrande och ansvarsfullt att jag nu fått förtroendet att axla rollen som vd. Vårt uppdrag som allmännyttigt bolag handlar om något av det mest grundläggande i människors liv, rätten till bostad och en trygg och trivsam livsmiljö. Poseidon är en organisation med fantastiskt fina medarbetare, och med stark drivkraft att göra skillnad på riktigt. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete med Göteborgs Stad och andra aktörer, som vill bidra till att skapa en hållbar stad med levande och trygga stadsdelar, säger Lena Molund Tunborn.

Hon tillträder tjänsten den 1 juli 2018.

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Poseidon

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.