Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon tar över som Sverige-vd på Ramboll

Publicerad: 15 november 2021, 14:27

Anette Seger går in som Sverige-vd för Ramboll i januari 2022.

Foto: Ramboll

Efter årsskiftet kliver Anette Seger in i rollen som vd för Ramboll Sverige. Hon efterträder Niklas Sörensen som har varit vd sedan 2016.


Ämnen i artikeln:

Ramboll

Anette Seger har senast varit högsta chef för Rambollkoncernens internationella verksamhet Water. Förutom sin internationella erfarenhet har hon också mer än 25 års erfarenhet av den svenska marknaden. 

– Sverige är en viktig marknad för Ramboll där vi ser möjligheter för fortsatt tillväxt. Jag tycker att Anette Seger passar mycket bra för att leda denna verksamhet och utveckla vår marknadsposition i Sverige. Hon är en kapabel ledare som sätter kunden i främsta rummet och hon har en utvecklad förmåga att samarbeta i många olika typer av sammanhang. Jag vill gratulera Anette till hennes nya roll, säger Mathew Riley, Group Chief Operations Officer på Rambollkoncernen, i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: WSP:s vd: ”Kris är en kombination av hot och möjlighet”

Anette Seger kommer att leda 1 900 ingenjörer och konsulter i Rambolls svenska verksamhet.  

– Nu ser jag fram mot att ansluta till Ramboll Sverige i rollen som vd. Med en bred bakgrund inom flera olika delar av svensk industri och mina erfarenheter från Ramboll Water tror jag att jag kan bidra dels med en förståelse för marknaden i Sverige och dels med internationella perspektiv och förmågan att samarbeta över landsgränser, säger Anette Seger.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Ramboll

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.