Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

HSB hämtar hållbarhetschef från NCC

Publicerad: 24 april 2022, 17:23

Louise Wall går över till HSB efter sju år på NCC:

Foto: Joakim Kröger

HSB Riksförbund anställer Louise Wall som ny hållbarhetschef. Hon kommer närmast från NCC, där hon har varit hållbarhetsspecialist och gruppchef.


Ämnen i artikeln:

HSBNCC

Louise Wall har arbetat i sju år på NCC Building, de senaste åren som gruppchef för ett team på nio specialister. Innan dess var hon miljökonsult på Cowi. Louise Wall har en examen i miljövetenskap från Linköpings universitet och Newcastle University Australia.

– Jag ser verkligen fram emot att axla rollen som hållbarhetschef för HSB Riksförbund. Att HSB är en organisation med höga hållbarhetsambitioner gör det extra intressant att få ta vid och tillsammans med organisationen fortsätta driva hållbarhetsarbetet, säger Louise Wall i ett pressmeddelande.

Läs även: Byggbranschens mesta hållbarhetsprofiler 

Louise Wall börjar anställningen som hållbarhetschef på HSB Riksförbund den 1 juli 2022. Hon kommer att ingå i avdelningen Kommunikation och opinion på HSB Riksförbund.

– Med Louise Walls mångåriga bakgrund från bostadsbranschen och specialist inom hållbarhet är jag övertygad om att hon blir en stor tillgång för hela HSB. HSBs hållbarhetsarbete är högt prioriterat och med Louise Wall kan det arbetet fortsätta att utvecklas, säger André Johansson, marknads- och kommunikationschef på HSB Riksförbund.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

HSBNCC

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.