Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

HSB rekryterar fastighetsutvecklingschef från Riksbyggen

Publicerad: 4 mars 2022, 14:15

Rikard Ståhl ny fastighetsutvecklingschef på HSB

Foto: HSB

HSB Stockholm rekryterar ny fastighetschef. Han kommer närmast från en roll som marknadsområdeschef på Riksbyggen.


Ämnen i artikeln:

HSBRiksbyggen

Anders Joachimsson, affärsområdeschef HSB Stockholm, gläds åt företagets rekrytering.

– Det känns jätteroligt att få ombord Rikard Ståhl, han blir ett viktigt tillskott för att stärka vår kompetens. Utöver en gedigen erfarenhet när det gäller ROT-projekt och fastighetsutveckling har han också mycket fina meriter som chef och ledare, säger han i ett pressmeddelande.

HSB Stockholm bygger och förvaltar bostadsrätter, men är också en stor fastighetsägare och hyresvärd i regionen med cirka 70 fastigheter och 4 000 hyresrättslägenheter. 

Rikard Ståhl kommer att leda arbetet med större upprustningar och fastighetsutveckling inom det egna beståndet, och till viss del även nyproduktion av hyresrättslägenheter. Han kommer närmast från en roll som marknadsområdeschef Ombyggnad Öst på Riksbyggen, och tillträdde sin nya tjänst den 2 mars.

– Det känns fantastiskt spännande med nya utmaningar. En ny organisation, nya medarbetare och ett nytt fastighetsbestånd att sätta tänderna i. Kooperation är något jag både gillar och kan sedan tidigare, vilket också är en av anledningarna till att valet föll på HSB Stockholm, säger Rikard Ståhl  i ett pressmeddelande..

Ämnen i artikeln:

HSBRiksbyggen

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.