Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Infranord rekryterar hållbarhetschef från Veidekke

Publicerad: 22 november 2021, 09:21

Sara Selegran blir ny hållbarhetschef på Infranord den 1 maj 2022.

Sara Selegran har anställts som hållbarhetschef på Infranord. Hon kommer närmast från en roll som affärsutvecklingschef på Veidekke Industri.


Ämnen i artikeln:

infranord

Sara Selegran har arbetat på såväl myndighetssidan som flera större bygg- och anläggningsföretag och kommer senast från Veideke Industri där hon arbetar som affärsutvecklingschef. Hon har också tidigare haft ledande positioner på NCC Industry, Svevia och Länsstyrelsen Västerbotten, samtliga med hållbarhets- och affärsfokus. 

Nio byggföretag om hur de certifierar sitt klimatarbete: ”Det kräver tid och resurser”

– Social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet är oerhört viktigt för att Infranord långsiktigt ska bibehålla den positiva utveckling som bolaget har.  Utmaningen på miljöområdet är omfattande i byggbranschen för att klara nationella mål och jag är därför väldigt nöjd med att vi rekryterat Sara Selegran till hållbarhetschef i Infranord. Jag är övertygad om att hennes omfattande erfarenhet inom miljöområdet i kombination med en hög grad av affärsmässighet kommer bidra till Infranords långsiktiga utveckling, säger Henrik Löfgren, vd för Infranord.

Sara Selegran  tillträder sin nya tjänst på Infranord den 1 maj 2022.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

infranord

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.