Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Installatörs-vd in i byggstyrelse

Publicerad: 1 juli 2019, 06:57

Per Sjöstrand, vd för Instalco, tar plats i Åhiln & Ekeroths styrelse.

"En drömrekrytering".


Per Sjöstrand, vd och koncernchef för Instalco, är nytillträdd styrelsemedlem i östgötabyggaren Åhlin & Ekeroth.

Tillskottet i styrelsen kommer med bakgrund av att byggbolagets grundare Leif Åhlin och Gösta Ekeroth har dragit sig tillbaka. Sedan maj månad ägs Åhlin & Ekeroth av kollegorna Göran Lundström, Joachim Lönn, Roger Käller, Magnus Welin Harrström och Jonny Birtner. Samtliga personer med många år på ledande positioner inom företaget.

Göran Lundström, vd för Åhlin & Ekeroth, är mycket nöjd med styrelsetillskottet och menar att Per Sjöstrand är något av en drömrekrytering.

– Vi ser att vi behöver förstärka vårt strategiska arbete framåt. Per Sjöstrand har stor kunskap från byggbranschen och även från andra, för oss intressanta områden. Med Per ombord kan vi fortsätta vår utveckling och ytterligare stärka vår position på marknaden. Dessutom är han en synnerligen reko person som passar perfekt in i vår organisation, säger Göran Lundström i ett pressmeddelande.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.