Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Jessica Ehrnst ny Sverige-vd för Arkitema

Publicerad: 5 maj 2017, 13:16

Jessica Ehrnst har utnämnts till vd för Arkitema Architects dotterbolag i Sverige.


Jessica Ehrnst har arbetat på Arkitema sedan 2014 och har haft funktionen som kontorschef. Under den perioden har antalet anställda ökat från 35 till 128 medarbetare, ett nytt kontor öppnats i Malmö och antalet affärsområden utökats. Från att i början arbetat med projekt inom sjukvård/hälsa arbetar Arkitema i Sverige i dag med projekt inom fem affärssegment; Health, Living, Learning, Working och Urban.

- Jag ser det som ett mycket spännande projekt att få Arkitema att göra ett ännu starkare avtryck på den svenska marknaden. Det sker ju otroligt mycket i den svenska arkitektbranschen, och jag är säker på att vi kan få en ännu större del av marknaden i framtiden, säger Jessica Ehrnst.

Jessica Ehrnst tillträdde som VD 1 maj 2017 och kommer att fortsätta som kontorschef samtidigt som hon också blir affärsutvecklingschef. Hon har arbetat som arkitekt sedan 2003 och har en bakgrund inom skolarkitektur och kommersiella fastigheter.

Anders Siljevall, anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.