Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Jesús Azpeitia kreativ ledare på Tengbom

Publicerad: 22 januari 2018, 09:25

Jesús Azpeitia blir ny kreativ ledare på Tengbom.

Foto: Tengbom

Nyligen började Jesús Azpeitia som kreativ ledare på Tengbom i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Tengbomarkitekter

Nyligen började Jesús Azpeitia som kreativ ledare på Tengbom i Stockholm.

Jesús Azpeitia är mångfaldigt hyllad arkitekt, föreläsare, inspiratör, lärare samt förre detta utbildningsansvarig och proprefekt på KTH. Han är fokuserad på hållbarhetsfrågor med särskilt intresse för estetik och sociala aspekter. Han utsågs till årets bästa lärare på KTH 2012. Han har styrelseuppdrag i både Sveriges Arkitekter och Stockholms Arkitektförening.

– Jesús Azpeitia har allt som vi behöver för att förstärka vår kreativa kultur. Den kreativa och lekfulla miljön vi alla upplevde under arkitekturutbildningen vill vi hitta tillbaka till med Jesús hjälp, och naturligt vidga våra vyer i bredare och mer insiktsfulla dialoger om arkitektur, säger Mark Humphreys, kontorschef i Stockholm.

Han kommer att utgå ifrån huvudkontoret i Stockholm med störst fokus på husarkitektur.

– Tengboms ambitioner och angreppssätt ligger i linje med min syn och nu var timingen perfekt för att påbörja denna resa. Vi ska framförallt ha skoj tillsammans, det är nyckeln till kreativ utveckling, säger Jesús Azpeitia.

Mattias de Frumerie

Formgivare

mattias@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Tengbomarkitekter

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.