Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Johanna Engelbrekt ny ekonomidirektör på WSP

Publicerad: 10 maj 2010, 13:56

Konsultföretaget WSP har anställt Johanna Arne Engelbrekt som ekonomidirektör för WSP Europe. Hon efterträder Kjell Holmgren som gick i pension i början av april.


Den 19 april tillträdde Johanna Arne Engelbrekt sin nya roll som ekonomidirektör för WSP Europe. Johanna, som är placerad i Stockholm, får därmed det finansiella ansvaret för WSPs verksamhet i ett tiotal länder, däribland Sverige, Finland, Estland, Tyskland, Polen, Rumänien och Ryssland.WSP Europé, med en total omsättning på 3 miljarder kronor, är en viktig del av WSP-koncernen och utgör ungefär en tredjedel av koncernens omsättning.Johanna Arne Engelbrekt har studerat på Handelshögskolan i Stockholm. Efter examina har hon till stor del dragits till industrin och verksamhet präglad av ingenjörer. Med sin breda bakgrund från svenska och internationella industriföretag har Johanna Arne Engelbrekt bland annat arbetat på Atlas Copco och Veracel Cellulose. Senast kommer hon från ITT Water & Wastewater.

Redaktionen

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News