Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

John Mattson växlar upp

Publicerad: 20 oktober 2016, 08:15

John Mattson rekryterat Shanty Wernersson Dahl och Tobias Jarmteg till sin avdelning för projekt och fastighetsutveckling.

Foto: John Mattson

Nyanställer för att öka tempot i renovering och nyproduktion.


John Mattson anställer Shanty Wernersson Dahl. Hon är utbildad projektledare och kommer närmast från miljökonsultföretaget Aquademica. På John Mattson är Shanty Wernersson Dahl projektkoordinator och en i företagets projektteam som har daglig kontakt med hyresgästerna i samband med att 1960-talsbeståndet stamrenoveras.

Även Tobias Jarmteg är ny på John Mattson. Han anställs som projektledare och kommer närmast från Byggsamordnare i Sverige, där han också arbetat som projektledare. Tobias Jarmteg har tidigare haft konsultuppdrag åt John Mattson i framför allt stamrenoveringsprojektet.

De två nyrekryteringarna hänger ihop med att John Mattson ökar tempot i stamrenoveringen av sitt 1960-talsbestånd. Dessutom ska de bygga cirka 1000 nya hyreslägenheter fram till 2030, med en första byggstart efter årsskiftet.

Elin Bennewitz

Reporter

elin@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.