lördag23 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Juha blir en del av Peab

Publicerad: 2 december 2019, 10:09

Juha Hartomaa blir ny chef för investerarrelationer på Peab.

Ämnen i artikeln:

PeabPeab BostadPeab Sverige

Johanna Åfreds

johanna@byggindustrin.se


Peab anställer Juha Hartomaa som ny chef för investerarrelationer, skriver Peab i ett pressmeddelande. Han kommer närmast från Folksam där han varit chef för nyhetsredaktionen på Koncernkommunikation och ansvarig för den finansiella kommunikationen.

– Jag är mycket glad över att Juha blir en del av Peab. Med Juhas gedigna erfarenheter fortsätter vi att vässa vår kommunikation, inte minst på finansmarknaden, säger Niclas Winkvist, CFO på Peab.

Som chef för Peabs investerarrelationer kommer Juha Hartomaa att rapportera till CFO Niclas Winkvist och även arbeta nära bolagets kommunikationsverksamhet och kommunikationsdirektör Camila Buzaglo.

– Det är mycket som känns rätt med Peab. Jag attraheras både av synen på investerarrelationer som en viktig pusselbit i företagets totala kommunikation och av bolagets starka kärnvärden, affärsmodell med fyra samverkande affärsområden samt den starka lokala närvaron. Det ska bli spännande att få bidra till arbetet med Peabs viktiga verksamhet och utveckling som samhällsbyggare i Norden, säger Juha Hartomaa.

Innan Folksam har Juha Hartomaa bland annat arbetat som kommunikationsrådgivare på Intellecta Corporate och Hill+Knowlton Strategies, och dessförinnan inom affärsjournalistik.

Juha Hartomaa tillträder tjänsten som IR-chef på Peab den 1 mars 2020.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev